hmm...

ja nu sitter man här vaken ännu en natt och kladdar som vanligt.. har så mkt ja egentligen skulle vilja skriva om men samtidigt så vill ja inte att nån ska läsa om de.. så jag behåller nog de för mej själv.. mkt som händer runt om kring en just nu.. man kan inte ritkigt bara låta allt va.. jag har verkligen inget tålamod alls.. allt ska hända direkt.. inga väntetider här inte.. haha.. nej då.. men vissa saker vill man bara veta direkt så man kan förbereda sej mentalt lixom.. eller skita i från början.. är väl igentligen bara så himla trött på att känna vissa saker oh att alltid haka upp mej och fastna.. istället för att bara låta de va... orkar lixom inte mer.. men problemet ligger väl antagligen hos mej..

har i alla fall skaffat en porrigt.se idag.. haha gud va ja har skrattat.. så himla roligt.. snacka om att folk är desperata.. hehe.. har varit medlem i några timmar oh har fått 300 mejl.. haha.. av sånna som är typ 30+ ahha.. oh ja så vacker oh dom vill träffa mej eller ha sex me mej eller att ja ska suga deras kukar.. ja du kan få i stort sett va som helst i ett mejl.. de ena är värre än de andra.. haha men skrattat de har ja.. haha.. den yngsta som skrivit till mej tror ja va 24.. DEN YNGSTA dom flesta va 27 och 35.. de är tydligen en poppis ålder.. ja vet inte om de är ja som ser gammal ut eller om ja är nån sorts magnet för äldre.. haha.. vilket låter konstigt båda två eftersom ja nästan bara varit me yngre killar och folk alltid tror att ja själv är typ 16-17.. får juh för fan visa legg när ja köper cigg.. haha.. illa.. oh ja är snart 22..

aa om exakt 5 månader till oh me.. lr nej nu är juh kl över 12.. men igår var de exakt 5 månader kvar tills ja fyller år.. hehe.. känns juh egentligen som att de kan kvitta.. hur roligt kan de va att fylla 22 lixom.. hha.. inget spännande alls som händer.. bättre oh fylla 23.. då kommer man juh in lagligt på varenda krog.. haha..

Oh ja är så himla sugen på att tatuera mej.. har pratat så himla mkt me alla om tatueringar på sistonde plus att syrran precis har gjort en.. oh då blir man juh inte lite avis eller så.. haha.. men ja vet vad ja ska göra.. vet bara inte vart jag ska sätta den.. vill inte att den ska krocka eller se kladdigt ut ihop med dom andra.. är de nån som har något bra förslag på vart jag kan ha de? kommentera gärna då...

på tal om de ska ja nog sätta mej och redigera den lite så att jag får den som ja vill ha den.. det är egentligen en stor tatuering med massa typ blommer oh grejer.. men ja ska inte ha hela.. ska bara ha älvan.. ska väl bli typ 10-15 cm hög hade jag tänkt mej..

nej nu vet ja inte direkt va ja ska skriva mer,., kommer tillbax om ja kommer på nått nytt=) ciao..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback