halloo halloo

ja igår drack vi lite vin och lite öl och sen gick vi en sväng till ponta oh sen till wasa,,, asmycket folk så vi åkte hem ganska tidigt ändå.. hehe.. men de va trevligt..=)

idag har ja tvättat oh styrt lite och sen fick jag en öl leverans och då va man juh tvungen att kolla om den va god.. satt me sandra i fönstret och drack lite öl och myste.. oh sen vart de en till oh en till.. hehe.. johan kom hit me pizza.. mums.. erik kom oh åt upp resterna.. hehe.. nu är johan hemma och byter kläder och erik uppe hos sej och gör sej i ordning.. ponta kom hit istället oh va lite social och drack öl.. nu väntar vi bara på grabbarna så blir de nog palace=) trevligt trevligt..

berättar mer sen..

puss puss

onsdag

hallo hallo.. sitter uppe hos pappa.. har varit här hela dagen.. fikat hos farmor och varit oh handlat lite.. ätit revbenspjäll och potatissallad.. mums.. sen har pappa oh ja rensat och städat min dator.. behövdes kan ja lova.. asdammig i fläkten så de va inte så konstigt att den lät mycket oh att datorn stängde av sig hela tiden...haha.. men nu är den tyst och fungerar bra...

ska snart hem och tvätta lite.. skulle ha gjorde de idag men åkta upp hit istället.. men lite måste ja tvätta när ja kommer hem.. sen ska ja leka me ett musikprogramm och kolla på film och äta godis.. mums...

pappa har bränt ut lite gamla bilder som är mina från min gamla dator.. ska bli riktigt kul att kolla på dom sen..

hörs kanske senare.. pusss

jahopp

ja då har man suttit i telefon och pratat me polisen i typ en halvtimma.. dom ringde och ville förhöra mej eftersom ja står som vittne i en misshandelsanmälan... men de va juh ett tag sen de hände så de va lite svårt att komma ihåg allt som hände men tror att ja fick me de mesta i alla fall.. inte för att ja tror att de kommer att hända nånting.. rätt svårt att få tag på dom som gjorde de tror ja.. men grejen var väl att de igentligen va vakterna vi ville sätta dit eftersom dom inte ingrep och sen istället kastade ut oss fast vi inte gjort nånting.. men men.. sånt är livet.. blire nånting så finns de i alla fall en anmälan och de är juh bra.. kan juh va så att dom här killarna bråkat förut.. folk anmäler egentligen saker alldeles för lite pga att de inte händer nånting.. klart de inte gör när man inte anmäler..

nog om de.. idag är ja inte på mitt bästa humör kan ja inte påstå.. allt känns bajs idag.. och kiss eftersom olga äcklet kissa ner hela mej förut.. usch.. bara hoppa i badet oh skrubba.. kasta in henne i duschen me.. aha.. äckelkatt.. haha.. usch..

men erik har försökt muntra upp mej lite me sms i alla fall.. snäll han är.. och sandra me.. sandra ska juh göra asgod mat till mej sen när hon kommer hem.. färskpotatis och skinka me gräddfil oh sånt.. mums.. sandra oh erika ska äta sill men de tycker ja inte om så de blir skinka för min del.. ååh ska bli så gott.. älskar färskpotatis.. så himla gott...

undra om de är nått bra på tv ikväll eller om mina filmer kan komma ner så ja kan se på dom.. asbra..

puss heej

<3

I'm not here to say I'm sorry, 
I'm not here to lie to you,
I'm here to say I'm ready,
That I've finally thought it through,
I'm not here to let you're love go,
I'm not giving up oh no,
I'm here to win your heart and soul,
That's my goal.

usch

vad ja är svettig nu.. haha.. har tränat i 2 timmar.. helt slutkörd... nu vill ja lägga mej oh sova.. haha..  idag har ja faktiskt varit jätteduktig och gjort massa saker ja skulle göra=) plus lite till.. har till och me diskat juh.. hehe.. nej nu ska ja fylla upp badvattnet oh så kolla om de finns nån bra film ja kan se ikväll.. hörs sen.. puss

Better feeling

Let me feel, I don't care if I break down
Let me fall, even if I hit the ground
and if i cry a little, die a little
at least I know i lived, just a little..

It's not better to feel nothing then feeling pain. cause without the bad you can't appreciate the good?

åååh

de 18:e och sista avsnittet på säsong 5 i one tree hill såg jag idag.. =( måste ja vänta jättelänge på nästa avsnitt juh.. nästa säsong börjar väl i höst lr nått nån gång.. usch.. och de som slutade så himla spännande oxå.. hehe.. beroende.. absolut.. haha..

Sandra oh jag har kört lite stripteas aerobic me carmen nu på kvällen.. riktigt roligt faktiskt..=)

image19


?!?!

It's nice to have you around..

Vårruset

japp sandra oh ja körde vårruset idag.. gick över förväntan bra.. höll rätt bra tempo hela varvet.. 37 kom vi in på=)
vi är bäst..=)

image18

sorry...

som vanligt är jag himlans dålig på att uppdatera min blogg på helgerna då ja knappt har tid att sitta vid datorn alls.. händer juh så himla mkt då..=) men i fredags så vart de lite party i alla fall.. vi satt först hos mej och sen gick vi i spöregn ner till erika oh hennes kompisar.. satt där en kvart lr nått oh sen vidare i regnet till jonas oh co.. spelade lite spel oh kollade på hockey.. va riktigt roligt faktiskt.. sen vart de palace oh där röjde vi som fan.. dansa hela hela kvällen... vi är grymma hehe.. sen gick vi hem oh skratta oh sen sov..

på lördagen mådde ja lite halvbra.. sandra hoppa ur soffan oh sprang ner till sej oh baka bullar.. som vart asgoda.. hehe.. sen satt vi oh ladda ner lite musik oh myste oh sen vart kl jättemycket helt plötsligt.. så då var de dags att göra sej i ordning.. så kom erik oh martin förbi en sväng oh ja piercade erik i läppen.. de vart jättebra.. sen drog vi hem till simon oh festa me alla grabbar.. sjöng singstar oh dränkte dockor i toaletten.. hade hur kul som helst.. även denna kväll hamnade vi på palace.. och efteråt gick vi hem till gidlund en sväng oh efterkröka me han oh erik.. men erik typ decka oh sandra hade ont i ryggen men körde twister oh de gjorde juh inte saken bättre.. men vi kände att de va dags att röra oss hemåt.. oh erik skulle absolut följa me så ja fick typ släpa honom hem...

igår hade vi mysdag.. sandra erik ja oh johan åt pizza oh kolla på film oh bara myste hela dagen.. och kvällen.. jätteskönt..

idag är ja trött som vanligt.. haha.. vakna i panik att kl va asmycket.. men de va inte så farligt.. genomförkyld me snor oh hosta idag.. inge bra.. ska juhspringa vårruset ikväll.. hmm.. blir nog att gå men ändå.. haha.. ska springa me servera i alla fall.. kommer bli kul tror ja=) ska ja försöka äta bra idag oh så.. haha.. lite svårt att äta me min kind.. haha.. men de är inte alls lika svullet längre så de börjar bli bättre=) men de värsta är typ att när ja äter så rinner de saliv ur piercingen.. haha.. de får man väl ta när man gör hål i kinden.. haha.. men de ser inte så fräsht ut.. hehe..

nej nu ska ja ta nått att käka.. hade bra.. puss

FREDAG

idag känner jag mej helt oslagbar.. skit i alla problem.. de är ändå ja själv som skapar mina egna problem.. ingen ska få bryta ner mej.. jag kan allt om ja vill och nu ska ja satsa på de.. ja behöver ingen annan för att må bra.. jag vet att jag är bra.. tänker inte låta folk omkring mej trycka ner mej något mer..

Sandra du är min ängel=)

åååh

varför berättar du sånna här saker?`varför skriver du till mej hela tiden? Orkar inte bry mej mer. har gjort de tillräckligt och för dej tycks de ändå inte spela någon roll.. de betyder juh inte ett skit för dej tydligen.. varför ska ja trampa omkring oh va trevlig oh snäll och alltid vilja andras bästa när du sedan bara tar ett jätteskutt och hoppar ner mej direkt.. låtsas inte om som att du bryr dej när du ändå inte gör de..  trodde du va bättre än så.. trodde du va mer än så.. men ännu en gång hade ja fel.. lämna mej i fred istället.. ja orkar inte mer.. försvinn

haha

ja de va juh inte så himla lätt att sova inatt.. fick ligga på samma sida hela natten.. kunde inte ligga på den piercade.. lite jobbgt.. hehe.. har inte så ont och hålet är fint oh så men kinden stramar lite.. lite svårt att le oh så.. borsta tänderna va knepigt.. haha men de är snyggt som fan.. men väntar nog litet tag innan ja gör andra sidan.. orka sova på rygg lixom.. haha..

'ska snart ner på stan me syrran oh kolla på lite piercingar..=) men hon är seeeg idag..

och till den anonyma kommenteraren: Nej klok är mycket möjligt att ja inte är.. men jävligt cool dock ;)

puss

jag är GRYM

hehe ja de stämmer.. ascool.. piercade mej själv i kinden nyss.. men tog bara ena.. ville ha längre stavar så fick en läkstav av min syrra så ska ja köpa en till imorrn.. så då blire andra med.. de gjorde lite ont precis när ja tog de men de blödde ingenting.. och nu stramar de lite men ont kan ja inte påstå att de gör.. fint som satan.. men just nu har ja en fettokula på utsidan inte så snyggt men de är juh bara medans den läker sen ska ja byta.. men de va inte så farligt som ja trodde.. tycker inte att den är ivägen eller nått.. men ja ska väl inte säga nått förrän imorrn.. när ja vaknar är de väl jättesvullet säkert.. haha.. kanske har asont och får leva på soppa i 2 veckor.. haha men just nu ser staven alldeles fö lång ut.. sticker ut typ en halv cm.. inte snyggt.. haha.. men som sagt.. bättre att ha för lång stav medans de läker..=)

ser fram emot andra kinden imorrn.. niiice... kommer aldrig få nått jobb me så mkt piercingar.. haha..

gonatt. puss

image17

so true

Closed off from love
I didn't need the pain
Once or twice was enough
And it was all in vain
Time starts to pass
Before you know it you're frozen

But something happened
For the very first time with you
My heart melted to the ground
Found something true
And everyone's looking round
Thinking I'm going crazy

But I don't care what they say
I'm in love with you
They try to pull me away
But they don't know the truth
My heart's crippled by the vein
That I keep on closing
You cut me open and I

Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
I keep bleeding
I keep, keep bleeding love
Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
You cut me open


usch

idag mår ja verkligen skit.. har vilat nån timma lr nått nu men inte fan blir de bättre för de.. har ännu mer huvudverk nu.. bara ta en tablett oh lägga sej igen.. sen är de typ 100 grader varmt i min lägenhet oh de gör inte saken bättre direkt.. usch.. skriver mer sen.. puss

one tree hill

gomorron gomorron... shit va trött ja är idag.. har haft så himla mycket sjuka drömmar inatt... håller i alla fall på oh få hem de nya one tree hill avsnittet.. så ja har nått att se idag.. är ashängig oh genomförkyld.. förutom att ja måste städa så kommer ja nog inte orka göra så mkt annat idag.. har ont i hela kroppen... hoppas ja piggnar till och känner mej bättre framåt eftermiddagen..

ciao

ZzzzZZzz

nu är ja lite trött faktiskt.. ska nog sova strax.. har typ inte fått nått gjort idag i alla fall.. inte blev de nått städande i alla fall.. usch oh fy på mej.. måste ta tag i de imorrn.. oh en hel del annat me.. pust oh stön..

let me know..

puss

måndag..

gomorron.. har sovit som en gud inatt bortsätt från min mardröm.. den va hemsk.. när man berättar att man tycker om någon vill man juh höra samma sak tillbax..
idag ska ja i alla fall iväg till farmor en sväng.. ska fira henne lite eftersom hon fyller år idag..=) grattis farmor.. pappa kommer hit en sväng först.. tyvärr ser de ut som fan här.. inte så kul att ta hit folk då men de är juh lite rörigt eftersom vi inte fått ordning på allt sen erika flytta in här.. men de ska vi fixa ikväll.. måste städa oh fixa..

vet inte hur ja ska ta mej till nu.. hmm.. ett leende som får mej att dö..

söndag..

ja jag vet att jag varit dålig på att uppdatera i helgen men har juh haft fullt upp me sol oh bad oh en jävla massa festande.. vi hörde stenhårt igår och ja de blev verkligen stenhårt.. ingen minns något.. haha helt klart en jävligt lyckad kväll orkar dessvärre inte berätta allt som hände.. får se om ja kan ta hela historien imorrn... haha.. idag har vi i alla fall legat hela gänget uppe hos erik hela dagen oh bara myst.. asskönt.. hehe.. men nu är de nog dags för mej att lägga mej i min egna säng.. hoppas ni haft en lika bra helg som jag.. puss

älskade sol

ja nu har vi varit iväg på stan en sväng.. gick förbi ett hotel oh slängde in en jobbansökan oxå.. bara hålla tummarna nu..

tog me urban oh olga ut på innergården en stund oxå.. de tyckte dom om.. springa i gräset oh jaga flugor..haha..

tyvärr gick de inte att lägga upp några bilder här men ni kan kolla på min bilddagbok på dom=) http://zalin.bilddagboken.se..

Äntligen Fredag

så skönt.. oh underbart väder..=) har varit iväg oh shoppat lite me mamsen.. hon gjorde några klipp=) fick mina piercing grejer som ja beställt idag me så nu äntligen har jag en perfekt ring i läppen så de kan läka ordentligt..=) i piercing kittet vad de även nål handskar oh desinfektionsmedel så nu kan ja pierca fler.. haha.. ska väl pierca erik i läppen.. hehe.. om han törs.. haha..

igår eftermiddag satt ja oh sandra utanför våran port och fika.. hade de jättemysigt.. me kakor oh bullar oh allt.. elin kom förbi en sväng oh sa hej.. och sen kom även erik oh satte sej hos oss ett tag.. sen kom sandras bror och jag klippte honom.. han började bli väldigt långhårig.. hehe.. efter de åkte vi ut på landet en sväng oh hämtade en bil oh sen åkte vi hemåt och kolla lite på hockeyn oh drack lite öl.. hade de allmänt trevligt..

nu ska ja strax iväg ner till stan en sväng me syrran.. oh sen när sandra kommer hem ska vi ut oh sola en sväng oh sen på tjejkvä'll till marie,.

uppdaterar er mer sen.. puss


Torsdag..

Gomorron.. mår lite halvbra idag.. vart en hel del oväntade saker igår.. hehe.. va så himla sur att sverige va så kassa i hockeyn.. gav upp när de stod 3-1 till schweiz oh istället gick sandra oh ja till folkparken oh träffa lite vänner och drack lite öl och klättra i träd och rulla oss nerför en backe.. haha askul hade vi.. sen när de börja bli så pass mörkt ute att vi knappt såg oss själva tänkte vi att vi skulle dra till trädgårn en sväng.. sandra som skulle upp oh jobba gav sej hemåt medans vi andra gick hem till sofie ett tag.. de va mkt trevligt.. men eftersom sofie hade katter oh en tjej som va me var allergisk var vi tvungna att gå vidare men när vi kommer ner till trädgårn så stänger dom precis.. men då träffade vi tes och hennes kille med vänner utanför så då gick vi till wasa.. de va ritkigt roligt och träffa mkt roligt folk.. tes hade lämnat in en lapp att vi skulle sjunga men hon ropade aldrig upp oss så då kollade ja på kl oh såg att hon va 02.20 oh sa då till tes att vi kommer säkert inte få sjunga.. så då sa hon att om de inte är vi nästa låt så går vi hem.. oh de va inte vi så ja tes oh hennes kille hämta våra jackor sa hej då till alla oh gick.. men när vi ska hoppa in i taxin så upptäcker vi att kl är bara halv 2.. haha.. så ja drog ifrån alla från wasa en timma för tidigt.  haha.. men full som ja va så var nog de lika bra.. haha..

förutom att ja är bakis så är jag ändå väldigt glad idag.. så mkt som blev klart för mej igår så idag känns allt lite lättare.=)

sandra kollade lite på cypernresor.. och om vi skulle åka imorrn skulle de bli asbilligt.. snacka om att vi är sugna att ta den resan oh bara dra imorgon.. så jävla underbart roligt de skulle va.. men har nog inte ritkigt råd me de tyvärr.. fast de är asbilligt..

fick mitt nya bankomatkort idag i alla fall.. jättefint va de så nu kan ja sluta känna mej så himla handikappad.. haha.. behöver ja inte va beroende av andra.. hehe..

nej nu ska ja nog ta bilen bort till mamma oh sola lite.. de är juh så himla himla fint väder=)

hörs sen.. puss

FAN

nu blir ja sur.. jävla schweiz.. inte fan ska dom få vinna.. nu får sverige ta och skärpa sej lite..

19.18

såja sverige... snyggt jobbat.. 1-1 fortsätt såå... kan juh inte låta dom andra vinna,. halååå

19.00

Tack becca.. ja är jättenöjd me håret.. de va elin som klippte mej=) nu är hockeyn igång och de börjar juh bra.. jävla schweiz som gör mål direkt... skit.. ajja de tar vi lite mer öl på så blir de nog bra sen..

ciao

18.30

hemma igen.. har varit borta hos mamma en sväng och suttit i solen och snackat lite skit.. ska alldeles strax öppna en öl och kolla lite på hockeyn hade ja tänkt.. heja heja sverige=)

15.00

Fan va jag är duktig.. nu har ja plockat i ordning hemma och slängt alla miljoner glasflaskor.. håller på att tvätta.. har diskat all disk och har lagat mat som blev helt underbart god.. hehe.. så nu är de visserligen lite disk igen men inte alls mycket...=) sen har ja gjort lite andra saker som inte var speciellt duktigt.. typ tappade oboykartongen upponer på golvet så nästan all oboy åkte ut över hela köksgolvet.. inte roligt.. var bara att ta fram dammsugaren.. haha

nu sitter ja oh kollar lite på the notebook.. började se den inatt men orkade inte se klart den.. den filmen är juh helt underbart bra.. ska alldeles strax ner i tvättstugan igen.. pust oh stön.. sen blire iväg till klocket oh hämta erikas tv och tv bänk.. kommer nog sova gott inatt me..

får lite dåligt samvete att ja är inomhus idag när de är så himla fint väder ute.. men ibland måste man juh.. finns juh saker som behöver göras inne.. hur gärna ja istället skulle vilja vara ute.. hehe..

hörs senare.. pusss

Gomorron..

japp nu är ja uppe och vaken.. jävla brevbärare som kom oh plinga på idag me.. fråga om de va hit ett brev till erika björn skulle.. ja de är klart... de finns juh så många andra björn i den här trappuppgången så hur kan man ta fel lixom.. ååh.. ja ja fick i alla fall gå upp yrvaken me rufsigt hår och morgonrock oh öppna dörren för lilla brevbäraren..

Har sovit rätt skönt i alla fall... haft lite små mardrömmar... olga oh urban har varit lite bersvärliga i natt.. men oxå ganska mysiga..=)

idag blire att tvätta oh städa oh diska här hemma.. usch.. tråkigt men de måste göras.. ska till mamma sen oxå oh hämta erikas resterande grejer...

Nu fick ja mejl från sandra.. va ovanligt:P haha.. nej ja ska väl ta oh läsa de oh se hur hon har de på jobbet.. fick sms förut att hon hade köpt en jävla massa glass.. de är juh alltid gott.. haha..

ja uppdaterar er mer sen..

ha en bra dag.. puss

haha

ja jag är fortfarande kvar här inne.. har inte gått oh lagt mej än.. har passat på att styla om min blogg lite.. kollat runt lite på diverse hemsidor man är me i.. typ facebook som man alltid är inloggad på men som faktiskt är ganska tråkigt.. men de är bra me.. för man har kontakt me alla och som tex nu när vi ska ha darenight 2 så är de enkelt att bara starta en grupp och bjuda in alla som man vill ska komma oh ha all information där.. perfekt juh.. sen har vi juh gamla hederliga lunarstorm.. haha.. får mejl av dom lite då oh då att dom saknar mej.. är juh inte inne där nånting direkt.. har egentligen ingen anledning alls att ha kvar den.. haha.. sen den senaste grejen i min värld.. porrigt.se.. haha de är juh bara för roligt.. har man tråkigt så är de ett bra tidsfördriv.. men vissa är verkligen desperata.. 45 åriga killa som skriver till 20 åriga tjejer "hej ska vi träffas och ha lite sex?" asså hallååå nej tack!!! men man får sej ett gott skratt.. och man ska inte dra all över en gräns.. vissa är faktiskt jätte trevliga att prata me..

Hmm nu funderar ja lite på hur ja ska göra.. ska ja stänga av allt oh slänga mej i sängen och försöka sova eller ska ja slå på en film... tror faktiskt de blir lite film och ett glas cola.. för de blev ja sugen på nu..

men ni andra som måste sova.. GONATT.. puss

tisdagsnatt..

Ja nu sitter ja här igen och som vanligt så kan ja inte sova.. ligger bara oh tänkter på alla problem som vanligt.. vilket de alltid finns gott om så har mkt att tänka på.. hehe..  Har igentligen inte direkt nått att berätta.. för ska ja berätta nått måste ja berätta allt och då får ja sitta här hela natten och de orkar ja inte..

Här i alla fall färgat tillbaka till mitt mörka hår.. har tagit tillbax min läpppiercing men satte den på sidan istället för på mitten..=) klippt mej kort har jag oxå gjort.. lägger till lite bilder här nedan om ja lyckas lista ut hur man gör.. haha..

Våren är här men var är alla pirrande vårkänslor? borde inte dom komma snart? tror ja fick mina lite för tidigt och dom försvann väl ungefär lika snabbt tyvärr...

nej fan måste försöka sova.. kanske skriver mer imorrn.. natti.. puss



Why can't our hearts be the same?

Someone ones wrote...

Why am I always an object to everyone?
Don't you think I have feelings?
Don't you think I could fall inlove ever?
If you just want my body then let my heart go.
I can't take anymore pain.
I can't let myself be hurt again.
Just leave me alone.
Can't take this no more.
Stop pretending, stop lying
and stop givin me that perfect smile
that makes me melt everytime.
Don't ever go near or talk to me again
unless you have something very important to say
Don't wanna hear anymore excuses or lies.

XOXO


to late..

Why can't i just tell you?