fredag

ja ännu en fredag är här och ännu några glas vin har blivit tagna ikväll.. men duktig som ja är så gick jag faktiskt inte ut för en gångs skull.. så stolt över mej själv.. haha.. får väl se om palace saknade mej.. haha.. men vi har i alla fall haft det mkt trevligt.. ja elin oh sandra gick till en pizzeria oh käka massa gott.. (svullon) oh sen drog vi vidare till måns (som inte var hemma just då så några främlingar vi aldrig träffat fick öppna åt oss..) men de blev riktigt trevligt.. vi spela lite spel och drack lite.. men folket försvann ut ganska fort.. vi blev inte så många kvar sen som inte skulle gå ut så ja elin oh sandra bestämde oss för att gå hem och göra lite mat i stället=) duktig kock som ja är gjorde ja egna hamburgare och stekte oh sandra tog med sej bröd hemmifrån så gjorde vi hamburgare.. fan va gott det var=)

känner egentligen nu att ja skulle behöva tänka lite på vad ja äter.. (har så svårt med de eftersom ja älskar mat) men vad ska man göra.. känner mej tjock kommer knappt i några av mina kläder längre.. allt sitter som plåster och jag känner mej bara allmänt ful.. de är inge kul.. helt sjukt igentligen att man ska behöva känna så.. men när man måste ligga på golvet för att knäppa jeansen och linnena knappt går över magen och alla kläder bara sitter allmänt fult så känner man sej inte så snygg.. man känner inte direkt för att gå ut oh visa sej.. haha.. oh egentligen så bryr jag mej inte så mkt att ja gått upp lite för de skadar ingen.. så himla träligt bara när kläderna inte passar.. ska man behöva köpa en helt ny garderob pga av att man pendlar upp oh ner i vikt lixom.. sjukt.. ajja.. får ligga i hårdträning nu.. haha..

på tal om att känna sej ful och äcklig och allt sånt.. tycker de är så himla synd att många (framförallt tjejer) känner att dom måste ha sånna himla krav på sej själva jämt.. måste se ut på ett visst sätt och måste vara på ett visst sätt osv.. att man måste känna sej osäker och att det alltid har med en kille att göra.. att man lixom inte kan vara nöjd med den man är och hur man är och må bra i sej själv. Att man måste få uppmäörksamhet och bekräftelse från killar hela tiden för att kunna må bra.. men de hjälper juh egentligen inte alls.. man måste kunna älska sej själv innan man kan begära att någon annan ska älska än..

På tal om ingenting nu.. vet inte om ni är lika mkt one tree hill nördar som ja är.. men ja bara älskar den serien och kollar väldigt mkt på den.. och där förändrar musiken livet för många.. och ja måste nog hålla med.. när man hittar en låt som beskriver ungefär hur man känner för tillfället så blir man oftast helt kär i den och lyssnar på den.. man tar den till sej och den lixom hjälper en lite på traven... Jag vet tex om man är lessen eller om de har hänt nånting så kan en riktigt bra låt få en att få upp självförtoendet och slå tillbax istället för att deppa ihop.. de är ganska lätt att ge upp så fort saker och ting känns lite svårt.. de är då de är extra viktigt att tuffa till sej och tänka jag kan slå detta.. jag klarar mej ur detta. för oftast är det faktiskt så att man kan mkt mer än man vet.. bara man har viljan så kan man göra allt... de är viktigt att tänka på de.. och tro på sej själv..

haha som ja skriver igentligen.. bara saker man går oh tänker på.. lyssnar på en jävligt bra låt nu.. om ni inte hört kate voegele (spelar mia i nya one tree hill avsnitten) skiva så har ni missat nått.. så himla bra.. ni som sett one tree hill vet att de är i alla fall 4-5 kanonbra låtar på skivan (som spelas i serien) .. nu låter ja juh som värsta reklamnissen.. men den är riktigt bra faktiskt.. rekomenderas starkt till alla er med bra musiksmak:P haha.

tillbax till de alla vill läsa om.. killar.. hmm.. ja för mej är de väl ganska torrt på den fronten ändå.. flörtar mkt och så men har väl inget seriöst direkt.. vet inte om ja vill ha de heller men antar att ja är lite rädd för de oxå. dels pga mitt senaste förhållande och dels för en speciell person som sårat mej fler gången än ni kan räkna till.. och jag har tillåtit de.. man gör dumma saker när man lyssnar på vad hjärtat vill istället för vad hjärnan tycker.. spec om man är ensam om det.. men jag antar att jag väntar på den där speciella som kan skämma bort mej lite.. oh då menar ja inte med presenter.. haha.. jag är inte nån golddigger.. haha.. men bara sånna här småsaker.. lite romantiskt.. visa mej platser jag inte sett förut och få mej att känna saker jag inte kännt förut.. men ja antar att jag lever lite i sagornas värld.. men de skulle va lite skönt för omväxling skull att få bli lite överaskad och inte alltid få höra orden "ja vill men ja har bara ingen fantasi" hur svårt kan de va? och slippa alla spel som ska spelas jämt när man träffar nån.. tycker man om nån visa de.. go for it... kanske aldrig får chansen igen.. men ja vet inte ritktigt om det finns några sånna killar kvar.. jag vet att jag hade en sån en gång.. men jag sumpade de.. tyvärr.. my lost..

nog om de.. blir bara deprimerad när jag tänker på de.. har nog med problem ändå som jag försöker lösa.. jag är i alla fall glad för att ja har min familj mina goda vänner och mina underbara små kissar som alltid håller mej sällskap och pussas oh myser med mej jämt så jagh aldrig behöver känna mej ensam=) dom är bäst.. och jag berättar för dom varje dag hur mkt jag älskar dom..=) och jag tror faktiskt att dom älskar mej med=)

nu är de stora förändringar på gång.. i promise you that...

take care XOXO

OTH

fan va ja älskar one tree hill alltså..=) för er som inte vill veta nått om vad som hänt ska inte fortsätta läsa.. lucas oh lindsay gifte sej inte.. YES fan så skönt.. haha.. helt kalasbra avsnitt.. ja tjöt som en gris.. haha.. är såp himla himla bra.. brooke vill tydligen ha barn oh grejer.. de håller ja tummarna för.. hon skulle bli en bra mamma=) så nu väntar ja bara på att payton oh lucas ska hitta tillbax till varandra=) wooohoo

Wasa

Ja idag är de onsdag och då är de wasa som gäller som vanligt.. sandra har tagit semester imorrn så nu ska vi parta lite ikväll.. nice.. linn oh erika ska oxå va me=) mysigt mysigt.. hoppas att de kommer vara lite roligt folk ute ikväll bara=) de finns juh vissa som man hoppas att träffa på.. haha..

de kommer nog bli kul.. ska nog sjunga lite karaoke oh röka lite vattenpipa oh så ikväll me.. hur nice som helst,,=) får väl se om man till oh me kanske pallrar sej upp oh sjunga karaoke på wasa sen.. haha..

usch va trött ja 'är.. har sovit jättekonstigt inatt.. somna vakkna somna vakna.. ursh.. så är helt slut idag juh.. men kan juh inte sova mer idag.. haha..

såg alvin and the cheapmonks inatt.. den va rolig=) nej om man skulle ta sej lite mat nu kanske.. ooooh.. nu kom ja på.. ja måste juh ladda ner de nya one tree hill.. YES.. hörs sen.. puss

tisdag!

Hallo hallo.. ja nu är de tisdag och idag sänds nästa avsnitt av one tree hill i usa så ja kan ladda ner de imorrn=) helt underbart.. de är så himla spännande just nu=) hihi

Har sovit ganska dåligt inatt.. satt oh plugga till 2 och sen läste jag till 4.. pratade me sandra i telefon vid 6-7 nån gång.. ush ja.. men de va rätt skönt att få sova länge sen.. idag skiner juh solen i alla fall så då blir man lite piggare. hatade skitvädret som va igår.. snö oh grejer.. halååå de är dags för sommaren att komma nu..

Nu har ja i alla fall precis ätit klart frukosten ihop med kim som kom ner och gjorde mej sällskap.. te och macka.. gott.. ja ja vet äta frukost kl 2 på eftermiddagen men va fan.. sov länge idag.. aha.. blir sen middag idag me..

Fick ett väldigt skumt sms inatt.. skrattade ganska mkt.. förstod inte riktigt va du mena bara.. haha.. j snarkar väl inte.. haha.. ja ja.. får väl se om ja får reda på vad du mena me smset senare.. haha..

nu har ja inget mer att berätta för er.. kanske skriver ett par rader till ikväll..

take care XOXO

hallooo

ja nu sitter ja här igen.. har pluggat i flera timmar nu.. suttit me ett program som heter corel draw.. aldrig använt de förut plus att de va på engelska så de va lite knepigt.. hehe.. men men.. de gick ganska bra ändå.. men jag får inte till de riktigt som jag vill.. har lite problem med länkning.. är de nån som har nått bra tips så säg gärna till.. hehe..=)

Annars har ja inte gjort så himla mkt idag.. åkte juh iväg till farmor en sväng med min kusin hennes dotter oh min farbror.. busade lite med 6 månader gamla linnea.. så söt oh glad=) va roligt..

Sen tog vi en tripp till citygross och handlade lite smått oh gott.. nu kan ja äta ihjäl mej ett år framöver känns de som.. helt fullt i både kyl frys och skafferi.. haha.. så nu mår vi gott ja oh kissarna=) dom vart helt överlyckliga när ja kom hem oh hade köpt godis åt dom=) nu älskar dom mej ännu mer.. haha..

Sen gjorde ja köttfärssås och spaghetti till mej oh sandra.. så himla underbart gott.. me grädde i.. mums.. oh de vart massor över så kan äta de i några dagar nu.. haha.. efter den mäktiga måltiden vart vi så himla trötta så vi la oss i sängen och sov ett litet tag..

Oh sen när ja vakna så va de bara att hoppa i ett varmt skönt skumbad oh sen sätta i gång och plugga och de är vad jag gjort tills nu.. men nu är ja helt slut oh astrött på att sitta framför datorn så nu ger jag upp för idag.. ska äta lite riskaka med smak av sourcream med philadelphia och skinka på.. så himla underbart gott... sen blire fan sängen.. så skönt

shit va ont i ryggen ja har ni känner ja.. nån frivillig som vill ge mej lite massage? =) hehe

take care XOXO


gomorron

ja nu sitter man här igen då.. käkar lite frulle.. yougurt me hallon och melonsmak.. asgott=) väntar på min farbror oh min kusin ska komma hit en sväng oh sen ska vi åka oh hälsa på lilla farmor=) då blir hon juh så himla glad=) borde igentligen plugg idag men får göra de ikväll istället..=) vart lite glad nu på morgonen när ja öppnade posten.. hade fått tidningen buffe från ica och i de låg även en bonuscheck på 25 kr.. helt underbart=) haha.. för mej är 25 kr väldigt mkt just nu.. och de är alltid nice med en massa gratis saker.. haha=)  och denna vecka är de juh påsk me.. hmm.. brukar inte fira de så himla mkt.. kanske ska klä ut mej till påskkärring ör nått.. haha.. ta min soppkvast och gå ut oh tigga godis:P närå.. men på onsdag blire juh lite utgång i alla fall.. sandra har tagit semester på torsdag så vi går väl till wasa på kvällen och sätter lappar på allas ryggar.. haha=) hoppas att resten av tjejerna hänger med oxå..

nej nu orkar ja inte skriva mer.. kanske skriver några rader senare ikväll.. ha en bra dag.. puss oh kram


här igen

Ber om ursäkt till alla mina trogna blogg läsare att jag inte skrivit på ett tag nu..=) men ja ska försöka bättra mej och kladda här lite då oh då.. måste de nu när elin har skaffat blogg oxå och tjatar sådant på mej att ja ska skriva mer=) anledningen är nog mer att ja inte vetat vad ja ska skriva. Nog lite rädd för att de ska bli alldeles för personligt. Kan nog inte riktigt släppa in hela världen i mitt liv och skriva ner alla dessa känslor utan skriver dom istället på ställen som bara jag själv kan läsa.. Men vi får väl hoppas att de kan hända lite skojsiga saker framöver som jag kan dela med mej av. Lilla nina har juh i alla fall kommit hem från australien nu och de är juh helt underbart. hon är jättebrun och jag känner mej blekast än blekast förstår henne som längtar tillbax, men de är skönt att ha henne hemma igen. bara hålla tummarna för att vi kan få lite sommar och sol och värme här med snart så man kan ligga i gräset och bättra på sin färg lite=) Nej nu orkar jag faktiskt inte skriva mer. ska nog försöka sova lite istället. men ja lovar att försöka komma tillbax snart igen och skriva mer.. puss och kraam=)