Sanningen

FRÅGA: Kan jag genom att göra sit-ups få min mage lite mindre?

SVAR: Definitivt inte! När du tränar en muskel, blir den större.
Därför bör du inte göra sit-ups, såvida du inte strävar efter att ha en stor mage.

*

FRÅGA:
Är simning bra för figuren ?

SVAR: Tja, se på valar..

*

FRÅGA:
Jag har hört att idrott är bra för hjärtat och kan förlänga livet, stämmer det?

SVAR:
Ditt hjärta är programmerat till att slå ett visst antal slag under livet. Kasta inte bort dem på träning!! Genom träning slår hjärtat snabbare, och du förkortar livet! Vill du leva längre? Ta dig en tupplur!

*

FRÅGA: Borde jag skära ner på måltider innehållande kött, och äta mer frukt och grönsaker?

SVAR: Här måste du försöka att förstå logisk effektivitet. Vad äter en ko? Gräs. Och vad är det? Grönfoder. Så en biff är inte något annat än ett effektivt sätt att äta grönsaker på. Ät kyckling, och få i dig majs! En fläskkotlett kan ge dig 100% av rekommenderat dagligt intag av grönsaker!

*

FRÅGA: Borde jag minska på mängden alkohol jag dricker?

SVAR: Nej, tvärtom. Vin är gjort av frukt. Brännvin är destillerat vin. Det betyder att de tar bort vattnet ur frukten, och så får du ändå mer av det goda, sunda innehållet. Öl görs av sädesslag, det säger allt.

*

FRÅGA: Är choklad osunt?

SVAR:
Är du tokig? Kakaobönor=bönor och bönor, linser o dyl är vansinnigt nyttigt, vet alla, eller hur? Det är den bästa "feel-good"-maten man kan få!!

*

FRÅGA: Är det viktigt att vara i god form?

SVAR: Rund är en form, så god som någon!

Sorry...

I can't tell you I'm sorry
When I have no regrets...


It's too late for you...

I'm holding on your rope
Got me ten feet off the ground
And I'm hearing what you say
But I just can't make a sound
You tell me that you need me
Then you go and cut me down
But wait...
You tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around and say..

That it's too late to apologize,
it's too late
I said it's too late to apologize,
it's too late

Hate or Love

I hate the way you talk to me,
And the way you cut your hair.
I hate the way you drive my car,
I hate it when you stare.
I hate your big dumb combat boots,
And the way you read my mind.
I hate you so much it makes me sick,
It even makes me rhyme.
I hate the way your always right.
I hate it when you lie.
I hate the way you make me laugh,
Even worse when you make me cry.
I hate it when your not around,
And the fact that you didn't call.
But mostly I hate the way I don't hate you,
Not even close,
Not even a little bit,
Not even at all.

hmm...

Nu när jag äntligen har sagt de... varför känns de då inte bättre?

Bye bye girlfriend

Ja nu sitter jag här en som man kan tro helt vanlig måndag natt oh kollar på OC men de är verkligen inte vilken måndag som helst.. de är sista måndagen på ett halvår som min bästis ninis är här hemma i sverige.. ja de stämmer.. imorrn bitt åker hon och alex till australien, nya zeeland och malaysia för ett halvår.. kan inte fatta.. oh visst hon kommer juh hem och ett halvår går kankse fort och att de inte är nån stor grej.. men de är de.. kommer sakna henne alldeles för mkt.. kommer sakna att ringa henne och prata om allt som hänt vare sej de är dåliga saker eller bra.. hon är juh alltid där för mej... och vem ska ja ringa till när ja hälsar på mamma i klocket.. kan juh inte bara springa över till henne längre... känns bara som att de har gått alldeles för fort.. känns som de va igår ja fick reda på att hon skulle åka men de va juh flera månader sedan.. och ja har nog inte uttnytjat den tiden ordentligt.. har inte fått säga hej då.. känns så lessamt nu i efterhand när man inte har tiden att göra de.. får ev chansen imorrn bitti om hon hinner... hur som helst så hoppas jag verkligen att hon kommer få de kalaskul medans hon är där och att hon vet att ja finns kvar när hon kommer hem.. längtar redan.. kommer nog vara jobbigast nu i början.. och visst ni tycker säkert att ja överdriver.. men de kommer kännas tomt.. de är jobbigt.. men elin finns juh kvar och jag har juh hittat en ny kompis me.. sandra som bor i lägenheten under mej=) men de är inte samma sak utan lilla snigel nina.. vet att vi alltid låter som ett par.. men vi har juh kommit varann så nära de senaste månaderna... alltid jobbigt när en kompis ska åka.. och de är juh inte direkt så att ja kan hälsa på henne.. men får hålla tummarna för att tiden går fort.. och jag kan juh alltid mejla.. berätta om allt som händer här hemma i kalla sverige.. så får vi hoppas att hon kan ta en stund ur sitt roliga mysiga hrliga sommarvärmen och skriva mej några rader om hur de är där nere=)

Ha så kul nu nina så ser vi snart igen.. Love you..

whatever

okej... jag vet att jag inte skrivit här på ett tag och ja vet inte heller om de överhuvudtaget är någon som läser denna.. men de är juh en hel del som har hänt och jag behöver väl helt enkelt skriva av mej lite.. så.. vart ja ska börja..
Har flyttat hemifrån.. har skaffat en lägenhet vid polishuset.. en jättefin två som jag delar med en kompis.. har för tillfället inte råd att bo helt själv men hoppas väl att det ska ändras snart.. känner att jag har alldeles för mycket fritid nu sen ja slutade jobba så de är dags för något nytt nu.. Mina två sötnosar till kisseungar flyttade hem till mej söndags.. så mysigt att ha dom små liven här..=) lilla urban och tjocka olga.. båda tjejer.. ja ja jag vet.. urban är inget tjejnamn men ja döpte henne precis när hon pluppat ut och då visste ja juh inte att de va en tjej.. men hon fick fortsätta heta de sen me:P hehe..
Kärlekslivet dvs killarna är väl lika rörigt som alltid antar ja.. ena stunden finns han där andra stunden är han borta.. vet inte riktigt hur ja ska hantera de.. svårt att bara vara vänner när man aldrig varit vänner och inte riktigt kan heller.. eller ja vet inte.. men de är juh så att nära ja ser han vill ja inte vara vän utan vill göra andra saker som vänner kanske inte borde göra..:P och visst.. ja får till de ibland och allt är så bra så.. men sen helt utan förvarning är allt helt skumt igen.. men ja antar att de blir svårt när man aldrig kan prata med varann.. om man bara träffas på fyllan eller dylikt.. om man bara har sex lite då oh då... va ska man kalla de? kk.. nja de är juh inte riktigt så heller.. ja ja.. ja vet i fan.. vet inte va ja känner igentligen och vet absolut inte va han känner.. men antar att de är noll.. känns som att de borde hänt nått mer vid de här laget om de vore så.. förstår inte hur man kan va hur söt som helst ena sekunden och verkligen få de att verka som man är helt förälskad i någon och sedan nästa stund bara ignorera personen.. men men. alla fungerar väl olika.. ingen som sagt att vi ska förstå oss på killar... och så har ni mage att säga att vi tjejer är komplicerade..- ha

har ni hört föresten att de sägs att kvinnor inte kan ha sex me en man utan att få någon form av känslor för mannen.. de ligger i vår natur.. att när vi har sex så utsöndras nått i vår kropp som gör att vi blir kära.. så jävla orättvist.. varför kan de inte va så för en kille.. de enda dom har är juh snopp.. vi fick mens och graviditeten och alla jävla känslor som finns i hela världen...

ajja.. men i övrigt så mår ja bra i alla fall.. förutom halsen.. men ja ska inte klaga för de finns x antal människor som har de sämre än mej.. är nog rätt lyckligt lottat.. vem har inte problem me kärleken så att säga.. haha

ja ja.. men vi syns väl på ett dansgolv på nån krog nånstans.. hade gött..

XOXO